barner


XII Trobada Atlètica de Muntanya Aristot

La Trobada Atlètica és la cursa de muntanya d'Aristot. (Pont de Bar , l'Alt Urgell). Consta de de dos circuits el open i el pro, Tenim dos circuits - any 2017:

 • Un de OPEN, obert a tothom caminant o corrent, i que puntua pel Cadí Circuit Fer 2017, amb 6.200mts i 220 D+.
 • I un altre de PRO, que puntua pel 15è Circuit català de Curses per Muntanya de la FEEC i Cadí Circuit Fer 2017, amb corredors iniciats amb ganes de viure un dia ple d’emocions tot recorrent camins recuperats. Aristot, Torrent del Molí, La Noguera, Cortal de Casanet, L’Esqueja, Pla de Llet –mirador (2141m), Turo Punso (2485m), baixant pel Roc Xic, Roc Gros, Prats de Sorri, Castellnou de Carcolze i arribar a Aristot per l’antic camí entre els dos pobles. Recorregut intens, costerut i amb llarga baixada amb unes vistes espectaculars de la Serra del Cadí, Baridà, Alt Urgell, Cerdanya, que de ven segur que no us deixarà indiferents.
  • En el cas de niuar perdiu blanca a prop del cim Turo Punçó, el recorregut seria modificat pel que hi ha unes línies mes avall (-100m D), ha de prevaler la natura abans que una cursa.
  • Si hi hagués la possibilitat de aparell elèctric al cim, també es canviaria per la opció de passar per la pista indicada també al mapa en la part inferior del Turo Punçó amb dues línies paral·leles en vermell.
 • Es aconsellable a la muntanya inclús en aquestes dates portar a sobre avituallament extra d’aigua i menjar, roba d’abric, que degut a la distancia, desnivell i climatologia ens podria fer falta.
 • La cursa està limitada als primers 300 inscrits
 • En el cas dels que vulgueu puntuar per al Circuit de curses per muntanya de la FEEC us heu d'inscriure a les següents curses:

XII Trobada Aristot
Distància: 24 Km
Desnivell: +1800m
Data: Per determinar (Agost 2018)

web : http;//www.trobada-aristot.org

Running Muntanya

 

 • Puntuació : *****
 • Distància : 5 i 12Km
 • Data:1 de Setembre del 2012
 • Molt recomanable, ambient estraordinari , molts regals, i paisatges impressionants.
email

Circuit fer

logo circuit ferporc fer

El Circuit Fer de curses per muntanya neix l’any 2009 de la unió de quatres curses de muntanya que es van celebrar a la zona de l’Alt Urgell, aquestes van ser la de Noves de Segre, Organyà, Ossera i Aristot. D’acord amb el creixement global del Trail Running, el circuit a anat creixent i incorporant noves curses que són les d’Estana, Sorribes-Arp, Bescaran, Masies de Nargó, Cadí Trail.

Totes les proves del circuit estan impulsades per organitzacions locals que han contribuït clarament al desenvolupament del Trail Running al territori i alhora han ajudat a dinamitzar i diversificar les activitats en aquests municipis. Juntament amb les organitzacions, els participants i el millor ambient són l’ànima del circuit, entre ells hi podem trobar des de l’elit als més populars, destacant els caminadors que hi juguen un paper important.

Aquesta edició 2016 continua anomenant-se CADÍ Ciarcuit Fer de curses per muntanya gràcies a la continuació d’una de les empreses més representatives del territori, CADÍ S.C.C.Ltda, com a patrocinador principal. Podeu descobrir tota la informació i novetat visitants els diferents apartats de la nostra web.

Es molt recomenable , bon ambient, preus populars

Running de muntanya

   

La Mitja de Terrassa
   

logo mitja

XIX Mitja de terrassa,

Potser no és la més maca , però és la de Terrassa , si ets de terrassa no té la pots perdre. Recorda 21 de gener del 2018,

mitja de terrassa

Running mitja marató

XIII CURSA SANTI CENTELLES
logo

L’any 2006, i com necessitat de dotar a la Mitja Marató de major participació femenina, l’organització va pensar en realitzar una prova de menor distància , que pogués donar cabuda a una quantitat de gent, especialment dones, on els 21,1 k. de la Mitja se’ls hi feien massa llargs.

Pensant amb una cursa participativa, i realitzada paral·lelament a la Mitja, es va posar el nom de Cursa Popular Santi Centelles en memòria del nostre company desaparegut i que tanta aportació social va donar a la Mitja Marató Ciutat de Terrassa.

Aquest any 2018 arribem a la tretzena edició. La cursa es celebrarà el diumenge 21 de gener

cursa santi centelles

Running 5Km
 

 

BTT
 

 

 


© Novembre del 2017 - web gasseossilla - Joan Carles Salvans