GASSEOSSILLES
barner
PALLER DEL CINTET
CRONICA | CIRCUIT OPEN | CIRCUIT PRO | INSCRIPCIONS | MAPA| REGLAMENT |

Edició 2OO7

Gasseossilla

Web Aristot

Edició 2008

logo castell de ciutat

logo isostar

radiosue

logo mafriseu

logo kdi

logo tot export

logo mau

logoreves

logocongelats

logotrunfospirineo

Cal Valls

Novetats:

  • Ja hi es tot , les classificacions, el video i les fotos , els diplomes, molts ja els he enviat, tot iaixí amb queden uns quans .........
  • La setmana que ve, segurament ja tindrem DVD (Si voleu alguna foto,video,DVD o classificació impressa enviheu-me un email. (Per enviar un email clickar aqui).
  • Recomano us llegiu la cronica al forum de muntanya del km0

Crònica de la Trobada

Dins els actes de la Festa Major d'Aristot, el dissabte dia 6 de Setembre a les sis de la tarda, varem celebrà la segona edició de Trobada Atlètica de Muntanya a Aristot.

Tot i el mal temps regnant durant tot el dissabte, la gent no es va deixar intimidar pel mateix , sortint un total de 141 participants de les 179 inscripcions finals. Tot i la pluja present a la sortida, el cel es va anar obrint i al final varem poder gaudir de una gran tarda d'atletisme per la muntanya.

La participació i el nivell present en aquesta edició va superar amplament a la de l'any anterior, tant en el circuit Pro com en l'Open .

En el circuit OPEN , la quitxalla va estar sensacional , per mi, que tenim més d'un Kilian Jornet en potencia, encara 'al·lucino' amb la sortida de la canalla i els temps finals dels mateixos. (Vídeos : Sortida). El guanyador va ser el Marcelino Lucas, amb un temps de 27':10'' , a més d'un minut el Robert Solsona , la tercera plaça va ser una dura pugna entre Besolins , decantant-se finalment pel Cerní en front del Genís , la cinquena plaça la va ocupar un sensacional Albert Serra (7anys), la sisena va entrar la primera noia L'Elvira Molina que amb un apoteòsic espring final a la que ja ens té acostumats va encapçalar el primer gran grup de participants. Cal esmentar la gran participació de gent del  poble d’Aristot

En el circuit Pro , la victòria va ser durament disputada entre el  Francesc Galera i el Joan Vilana , decantant-se pel primer que va aconseguir deixar al Joan als trams finals,amb un temps de 41' 24'', que és el nou record del circuit. La tercera posició la va ocupar l'Arnau Julia , que a més a més va continuar i va fer l'Open. Destacar que els 7 primers varen baixar dels 50' ....Ufffff........

La primera noia va ser per la Roser Espanyol, amb poc mes de 52', la segona ja a molta distància La Mariona Olivella 1H 1’ 54’’ i el tercer lloc la Berta Giralt,   a més d’un hora i sis minuts , seguida a molt poca distància per la resta de representants femenines.
Els primers atletes locals del Circuit Pro foren els dos Joan Carles , el Perotes  18 i el Salvans el 22 , ocupant el tercer lloc el Joan Pere Rovira. En l’apartat femení  la primera i única representant local  va ser l’Agnès Molina de Ca l’Estudi.

Al final ens ho vam passar molt bé amb la xocolatada i el repartiment de premis, a la que hem de donar les gràcies al Joan Pere Rovira, un crack de les relacions publiques i naturalment a tots els col·laboradors , corredors i a tots els aristotencs.

Organitza: Comisió de Festes d'Aristot

cadi

hotel Sant Vicenç

CAMPING

CAIXA PENEDES

logo pineo

logo licor del polo

logo_diari_segre

logo grifone

tvpirineus

logi isdin

logocaprabo

logo serafi

logo txafardina

urgelia

fruites la seu logo

centre visio

logo

 
 
 
 
 
 
 
© Joan Carles Salvans - Juny 2008