LOGO

__________

Inscrits 2007

Cronica

Fotos

Resultats

___________

Inici

Edició 2008

 

 

Edició 2007

I Trobada Atlètica de Muntanya a Aristot

Cronica 2007

La I Trobada Atlètica de Muntanya Aristot 2007 ha estat un èxit inesperat de participació, amb un total de 64 atletes , 21 al  circuit PRO i 43 al circuit OPEN.
El circuit PRO va gaudir de un excel·lent nivell, amb 5 participants baixant de les 50 minuts , tot i els  465m de desnivell positiu acumulat. Els representants del cos de bombers de la Seu, varen ser els  grans dominadors de la trobada. L’Albert Martí va ser el més ràpid de tots amb un temps total de 42 min 34 segons, El Jaume Forcada va ser l’únic que va poder plantar cara amb una excel·lent tercer lloc, Cal esmentar la gran actuació dels atletes locals: Joan Carles Perotes, David Hernandez , Joan Pere Rovira i Joan Carles Salvans . Així com la primera classificada  femenina la Gemma Arró que fou la 5ª de la classificació general, baixant dels 50 min, la segona classificada i primera dona local fou l’Agnès Molina (12ª).

El circuit OPEN va gaudir de una gran actuació on destacaren  la gran actuació dels nens, que van fer correr de valent als seus pares. Els guanyadors foren el Jordi Sànchez  i l’ Elvira Molina

 

 

 

Agraïm la colaboració i suport donat a la trobada
logo cocacola logopenedes logo_hotel